mail: office@krebe-tippo.bg Теl. 0885 005 703

516 Smart Laundry Concept

Washing machines are Smart Devices and
are now a part of Smart Industrial Laundry Process.

Smart – Fast – Connected – Whenever – Wherever – Available

Свържете вашата перална машина с вашия компютър.  Още по-добре! Свържете я с вашия таблет, телефон или смарт часовник. Сега сте готови да започнете вашето пране само в две стъпки.

Имате възможността да проверявате, кои перални машини са в процес на работа, кои са стартирали работния процес, кой е клиентът, кой оператор е стартирал програмата, видът и теглото на прането, коя програма се използва, на какъв етап от процеса е машината, какви са температурата и нивото на водата и много други.

Чрез използването на RFID laundry cards е въведена информацията за оператора, което го улеснява преди да натиснете старт. Картата съдържа цялата основна информация за потребителя, за клиента, вида и количеството на прането, програмата и друга необходима техническа информация.

С управление 516 можете да изпращате команди и да получавате данни от машините на  Кребе-Типо, което позволява чрез други устройства да се проверява статуса на машините, да се управлява цялостно работния процес, да се получава статистическа информация като консумацията на вода,ток, както и за възможни грешки, което спомага за по бързото установяване на проблема и навременното му отстраняване.

Машините на Krebe-Tippo са достъпни навсякъде. Вие можете да бъдете на работа, на път или да си почивате у дома.  С управление 516 машините са бързи и винаги свързани с вас.

Интелигентните перални машини с управление 516 Smart са високотехнологични машини, които променят начина, по който перете. Завинаги.

516 Classic

Това е интелигентно управление  разработено за  пералните машини, които се използват на самообслужване. Съвместимо е с новата и подобрена система за плащане, свързана с приложението WS App, което позволява лесен контрол и надзор на статуса на вашето пране и оставящото време на програмата, за да се насладите на свободното  си време.

516 Avant

Управлението с контролер 516 Avant дава възможност за използване на различни езици и графични изображения. Да се работи с 516 Avant е лесно и гъвкаво. Възможност за  999 програми за свободно програмиране – Програми се прехвърлят лесно от USB.

516 Touch

Управление с тouch screen е в основата на  интелигентната концепция на 516. Неговата съвместимост със смарт устройства като компютър, таблет, телефон или часовник подсигурява на-висококачествен информационен поток.  999 възможни програми, множество езици, програмиране без физическа близост с пералнята. RFID съвместимост. Създадена за клиенти, които очакват най-доброто.

Управление на машините от разстояние.

Невероятно бързо и лесно  се създават програмите за контролера 516 Smart  само с  няколко кликвания.  Контролера 516 Smart  е елегантно и изключително усъвършенствано решение в техническо отношение при работа с 516 Smart. Тази Smart  система е много   ценно решение за всички мениджъри на перални машини, които искат да имат постоянен достъп до статистика, обработка на данни и работа с машините от далеч.

 

Contacts