SLO
SLO
SLO

Най-добрите индустриални перални повече от 60 години.

mail: office@krebe-tippo.bg Тел. 0885 005 703

Values

Качество

Постоянен стремеж към производството на сигурни и дълготрайни решения, които задоволяват изискванията на най-взискателните клиенти, що се отнася до качеството на продуктите ни. В същото време, ние отчитаме изискванията на европейското законодателство в областта на стандартите за качеството и опазването на околната среда.

Иновативност

Използвайки най-съвременните технологии, знание и опит, ние постоянно създаваме иновативни решения, които са лесни за използване и безопасни за околната среда , екологични и лесни за използване. Да сме иновативни е нашият път към успеха.

Гъвкавост

Нашата компания е малка, но в сравнение с нашите конкуренти, нашият продуктов обем позволява използването на специално разработени адаптивни решения. Решения, които са съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Положително партньорство

Когато работим с нашите клиенти, ние използваме положителен подход и се стремим към израждане на дългосрочни отношения. Трудностите и проблемите са предизвикателства, които  разрешаваме в сътрудничество с нашите колеги, партньори и клиенти.

Един от лидерите в производството на перални машини и разработването на решения в Европа.

516 Smart

Пералните машини със система за управление 516 са високотехнологични  професионални машини,  сравнима с всяко smart  устройство на пазара,  което ще променя  начина на работа с пералните машини .

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Най-добрите индустриални перални повече от 60 години.

Продукти

БАРИЕРНИ –АСЕПТИЧНИ ПЕРАЛНИ МАШИНИ

ПЕРАЛНИ С ПРЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ

Сушилни машини

КАЛАНДЪРИ

Contacts

Copyright © Krebe-Tippo 2017 | Всички права запазени | Правила и условия. | Автор: ctrl