mail: office@krebe-tippo.bg Теl. 0885 005 703

Добре дошли  при Krebe-Tippo

Компания  Krebe-Tippo е с повече от шестдесет годишна традиция и опит в производството на промишлено перално и  допълнително оборудване.

Дългата история на Krebe-Tippo за производство на перални машини започва през 1956 г. (през марките HIMO – PRIMAT – TIPPO). Днес ние продължаваме да развиваме производството на висококачествени машини в Марибор, Словения. От 1999 г. притежаваме сертификат за качество ISO 9001.

Компанията непрекъснато се развива и разширява.  Гъвкавостта е нашият начин умело да следваме промените на пазара.

МИСИЯ

Да създадем висококачествени и лесни за употреба решения в прането в тясно сътрудничество с нашите клиенти.

ВИЗИЯ

Да бъдем най-гъвкавият и иновативен производител на промишлени перални машини.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Бариерни-асептични перални машини

Перални с предно зареждане

Сушилни машини

Каландъри

„Години на технически опит и  постоянно инвестиране в хора, разработване на нови продукти и услуги, ние поставяме високи стандарти на работа с нашите клиенти, за да осигурим само най-добрите решения в процеса на пране.“
Mojca Krepek (CEO)

Values

Качество

Постоянен стремеж към производството на сигурни и дълготрайни решения, които задоволяват изискванията на най-взискателните клиенти, що се отнася до качеството на продуктите ни. В същото време, ние отчитаме изискванията на европейското законодателство в областта на стандартите за качеството и опазването на околната среда.

Иновативност

Използвайки най-съвременните технологии, знание и опит, ние постоянно създаваме иновативни решения, които са лесни за използване и безопасни за околната среда , екологични и лесни за използване. Да сме иновативни е нашият път към успеха.

Гъвкавост

Нашата компания е малка, но в сравнение с нашите конкуренти, нашият продуктов обем позволява използването на специално разработени адаптивни решения. Решения, които са съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Положително партньорство

Когато работим с нашите клиенти, ние използваме положителен подход и се стремим към израждане на дългосрочни отношения. Трудностите и проблемите са предизвикателства, които  разрешаваме в сътрудничество с нашите колеги, партньори и клиенти.

Връзка с нас: mail: office@krebe-tippo.bg Теl. 0885 005 703

Contacts